Zonnepanelen kopen? Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Ontdek met de Dakscan wat zonnepanelen jou opleveren

Wil jij besparen op je energierekening én bijdragen aan een beter milieu? Overweeg dan om zonnepanelen te laten installeren! Met onze handige Dakscan krijg je snel inzicht in de kosten, opbrengsten en terugverdientijd van zonnepanelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Voordelen van zonnepanelen:
• Bespaar op je energierekening
• Draag bij aan een beter milieu
• Verhoog de waarde van je woning
• Verminder je CO2-uitstoot
• Duurzame en toekomstbestendige oplossing

En het mooiste is: onze Dakscan is volledig vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat. Waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om de overstap naar duurzame energie te maken met zonnepanelen.

Vraag offerte aan

DoWatt! Dat geeft energie

Scan of jouw dak geschikt is!

En ontvang vrijblijvend een offerte!

Zonnepanelen kopen? Slimme keuze: begin met de Dakscan!

 

1. De dakscan start met jouw gegevens:

Informatie invullen en gaan!

2. De controle:

We bekijken of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

3. Het legplan:

We onderzoeken hoeveel zonnepanelen op jouw dak kan worden geplaatst en op welke manier.

4. De berekening:

We berekenen de stroomopbrengst en terugverdientijd van zonnepanelen op jouw dak, op basis van de ligging en de zonuren.

5. Nuttige informatie:

Je ontvangt niet alleen een offerte, maar ook alle essentiële informatie die nodig is voor een succesvolle installatie van zonnepanelen, zoals datasheets van onze producten, subsidies, btw-aanvragen en netbeheeraanmeldingen.

6. De offerte

Ontvang de complete offerte voor zonnepanelen binnen 24 uur in je inbox en ontdek hoe je geld kunt besparen op je energierekening.

Zes tips om zonnepanelen te kopen

Bespaar geld met een slimme prijsvergelijkingvoor zonnepanelen

Wist je dat een eerlijke prijsvergelijking van zonnepanelen je enorm kan helpen om geld te besparen? Bij DoWatt begrijpen we dat elke euro telt en daarom adviseren wij altijd om verschillende factoren in overweging te nemen bij het vergelijken van prijzen. Denk aan merken, modellen, watt piek, installatie, opbrengsten, garanties en verzekeringen. Wij raden ook aan om altijd de prijzen inclusief omvormer en montage te vergelijken. Zo zorg je ervoor dat je de beste deal krijgt en geniet van maximale besparingen.

Bij DoWatt weten we dat er verschillende soorten zonnepanelen zijn en dat het lastig kan zijn om te bepalen welke het beste past bij jouw situatie. Daarom bieden wij deskundig advies op maat, zodat je verzekerd bent van de meest geschikte zonnepanelen voor jouw dak en energieverbruik. Kies bijvoorbeeld voor monokristalijne zonnepanelen met een hoog rendement, polykristalijne panelen voor grote oppervlaktes of dunne film zonnepanelen voor een lage prijs. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Het is belangrijk om het maximale rendement te halen uit jouw zonnepanelen, zodat je optimaal profiteert van de besparingen. Bij DoWatt begrijpen we dat de opbrengst afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de grootte van je huishouden, oppervlakte en schaduwvorming op het dak. Met meer dan 70.000 installaties achter onze naam, hebben wij de expertise om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw situatie en om het maximale rendement te behalen.

De kosten van zonnepanelen kopen

De prijs voor zonnepanelen wordt bepaald door verschillende factoren. Bij zonnepanelen wordt er vooral gekeken naar de materiaalkosten, arbeidskosten en eventuele voorrijkosten. Bij GoVolt betaal je geen voorrijkosten. De kostenopbouw is als volgt:

Scroll to Top