Altijd Koel, Altijd Comfortabel met Dowatt Airco's

Bij Dowatt vind je een fantastisch assortiment aan airco’s voor zowel thuis als op kantoor. Onze collectie bestaat uit topmerken zoals Daikin, Mitsubishi, LG en Haier, en biedt oplossingen die niet alleen je ruimte efficiënt koelen en verwarmen, maar ook zorgen voor schone lucht en een aangename vochtigheidsgraad.

Laat je verrassen door ons aanbod!

Of je nu op zoek bent naar een discrete oplossing voor je woning of een krachtige airco voor je kantoorpand, Dowatt heeft het allemaal. Onze airco-specialisten helpen je graag met advies over installatie, onderhoud en reparatie, zodat je snel kunt genieten van een perfect binnenklimaat.


Waarom kiezen voor een Airco? Dit zijn de voordelen:

1. Comfortabel Klimaat Met een airco regel je moeiteloos de temperatuur in je huis of kantoor. Of het nu buiten heet is of binnen te warm, je kunt altijd genieten van een aangename omgevingstemperatuur.

2. Energiezuinig Onze airconditioners zijn ontworpen met de nieuwste technologie om maximale koeling of warmte te bieden met minimaal energieverbruik. Dit betekent lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

3. Stijlvol Ontwerp Onze airco’s zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op je interieur. Met strakke, moderne ontwerpen passen ze in elk huis of kantoor zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

4. Deskundige Installatie Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle en probleemloze installatie. Of je nu kiest voor een wand-, vloer- of plafondunit, wij zorgen ervoor dat je airco snel operationeel is.

5. Geruisloze Werking Geniet van koele lucht zonder storende geluiden. Onze airconditioners werken fluisterstil, zodat je ongestoord kunt werken, ontspannen of slapen.

6. Slimme Bediening Bedien je airco eenvoudig via een app op je smartphone. Stel timers in, pas de temperatuur aan en schakel de airco in of uit, waar je ook bent.

Klaar om jou comfort naar een nieuw niveau te tillen?

DoWatt - Koel in de Zomer, Warm in de Winter, Altijd Comfortabel!

Scan of jouw situatie geschikt is!

En ontvang vrijblijvend een offerte!

Veelgestelde Vragen

Zit jouw vraag hier niet tussen? Start een live chat

Hoe kies ik de juiste airco voor mijn ruimte?

Het kiezen van de juiste airco hangt af van de grootte van de ruimte die je wilt koelen, je budget en je persoonlijke voorkeuren. Voor kleinere kamers is een split airco vaak voldoende, terwijl grotere ruimtes of meerdere kamers beter bediend kunnen worden met een multi-split of inverter airco. Onze experts kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

We raden aan om je airco minstens één keer per jaar te laten onderhouden. Regelmatig onderhoud helpt bij het optimaliseren van de prestaties en het verlengen van de levensduur van je airco.

Hoewel sommige mobiele airco's eenvoudig zelf te installeren zijn, raden we aan om vaste units, zoals split en multi-split systemen, door een professional te laten installeren. Dit garandeert een correcte en veilige installatie.

De verschillende soorten airco's hebben elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van je koelbehoeften en installatievoorkeuren:

Split Airco: Een split airco bestaat uit één binnenunit en één buitenunit. Het is ideaal voor het koelen van een enkele ruimte. Dit systeem is efficiënt, stil en heeft een eenvoudig installatieproces. Perfect voor slaapkamers, woonkamers of kleine kantoren.

Multi-Split Airco: Een multi-split airco heeft één buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Dit systeem kan meerdere kamers tegelijkertijd koelen, waardoor het geschikt is voor grotere woningen of kantoren met meerdere ruimtes. Het biedt flexibiliteit en bespaart ruimte, omdat je slechts één buitenunit nodig hebt.

Mobiele Airco: Een mobiele airco is een vrijstaande unit die gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatst kan worden. Het is een uitstekende oplossing voor tijdelijke koeling of voor huurwoningen waar permanente installatie niet mogelijk is. Hoewel ze niet zo krachtig zijn als vaste units, bieden ze voldoende koeling voor kleinere ruimtes.

Als je airco niet goed werkt, controleer dan eerst de basisinstellingen en zorg ervoor dat de filters schoon zijn. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met onze klantenservice voor professionele hulp en reparatie.

Ja, al onze airco's komen met een uitgebreide garantie, variërend van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van het model. Dit geeft je gemoedsrust en verzekert je van langdurige prestaties.

Scroll to Top