Installatie

De voordelen van professionele installatie

Onze experts installeren
jouw zonnepanelen
met oog voor detail

Deskundig en oprecht

Een glimlach en het beste advies, dat is onze belofte

Laagste prijsgarantie

Laagste prijs gegarandeerd! Nergens goedkoper, anders betalen wij het verschil!

Stralende installatiedag

Onze professionele installateurs plaatsen jouw zonnepanelen met een stralende glimlach

1. Leer ons kennen voor de beste installatie-ervaring

Stapsgewijs installatieproces

Maak kennis met onze installateur en neem samen het stapsgewijze installatieproces door. Onze monteur denkt actief met je mee voor de juiste plaatsing van de omvormer, en houdt altijd rekening met jouw wensen.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij garanderen de hoogste kwaliteit van onze producten en diensten. Van de kabels tot de omvormer, wij selecteren en installeren alleen producten die voldoen aan de hoogste normen en eisen.

2. Deskundige installatie van jouw zonnepanelen

Vakkundig geïnstalleerde zonnepanelen

Nadat onze monteurs alles met jou hebben besproken. Gaan zij direct aan de slag. En mochten zij onverhoopt iets tegenkomen dan zullen onze monteurs direct met jou hun bevindingen delen. Onze monteurs houden je dus ten alle tijden de hoogte van de voortgang en geven jou een verwachte tijd van de afronding.

Netjes en professioneel afgerond

Wij zorgen voor een nette en professionele afronding van de installatie. Onze monteurs ruimen de werkplek op en controleren de installatie nog één keer voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

3. Wek je eigen energie op

Bespaar direct

De installatie is afgerond en alle zonnepanelen functioneren naar behoren. Vanaf nu wek je je eigen energie op en bespaar je direct op je energierekening.

Inzicht met onze app

Onze installateurs laten je direct zien hoe je met onze app inzicht hebt in de opbrengsten die jouw zonnepanelen vanaf nu opleveren. Zo heb je altijd grip op je eigen energieproductie.

4. Service die jouw energie geeft

Leer alles over jouw zonnesysteem

Bij DoWatt geloven we in service die jouw energie geeft. Daarom nemen onze installateurs de tijd om je alles te leren over jouw zonnesysteem. Ze leggen niet alleen de werking van de zonnepanelen en omvormer uit, maar geven ook tips over do’s en don’ts.

Rapportage en ondersteuning

Aan het einde van de rit ontvang je van ons een complete rapportage, inclusief gebruikershandleiding. Hierin vind je al jouw gegevens, handig voor eventuele storingen. En mocht je nog vragen hebben, dan staan onze installateurs altijd voor je klaar om deze netjes te beantwoorden. Bij DoWatt is service altijd met een glimlach.

5. Wij zijn er voor jou

Altijd bereikbaar voor jouw vragen

Bij DoWatt staan we altijd voor je klaar. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze service afdeling. Onze experts staan voor je klaar om alsnog al jouw vragen te beantwoorden.

10 jaar garantie en service

Bij DoWatt geloven we in onze kwaliteit en service. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op onze zonnepanelen installaties. En mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan staan onze servicemonteurs altijd voor je klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Zonnepanelen

440Wp vermogen en 35 jaar productgarantie

Kopen v.a.

€ 1999,-

Thuisbatterij

Tot 10.5kWh opslagcapaciteit en 15 jaar product garantie

Kopen v.a.

€ 3500,-

Laadpaal

Tot 22kW laadvermogen en 3 jaar productgarantie

Kopen v.a.

€ 599,-

Airco

Tot 12.000 BTU per uur en 10 jaar product garantie

Kopen v.a.

€ 2899,-

Achteraf 100% tevreden

P. Kez

18 panelen, 6120 watt piek

"Aanrader!! Alles zoals beloofd, secuur en deskundig geïnstalleerd met kwalitatieve materialen. Zeer tevreden!"

J. Bannis

27 panelen, 8262 watt piek

"Heel goede ervaring. Zowel bij het kiezen, terugbellen en mailen en zeker de vakbekwaamheid/ snelheid/precisie van de monteurs."

W. Bergen

8 panelen, 2720 watt piek

"Super goed.. leveren wat ze beloven!"

J. De Waal

18 panelen, 5760 watt piek

"Razendsnelle installatie na offerte. Uiterst correct gedrag bij plaatsing en trekken leiding, nu maar wachten tot de zon schijnt!"

Scroll to Top